top of pageHogepad 106 
7462 WL Rijssen

0548 547194

De praktijk heeft een patiënten stoper worden helaas geen nieuwe patiënten aangenomen.

Voor bestaande patiënten: een afspraak maken of veranderen kan telefonisch of per e-mail (bij voorkeur per e-mail).

Voor een niet nagekomen afspraak, of een te laat afgemelde afspraak, brengen wij kosten in rekening voor de gereserveerde tijd (> 24 uur van te voren afmelden is kostenloos).

Natalie Imbos studeerde af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Hierna begon ze aan de fulltime studie chiropractie aan de AECC universiteit in Bournemouth, Engeland. Daar studeerde ze af met een distinctie in rug revalidatie.

 

Natalie probeert in haar praktijk een zo breed mogelijk scala aan behandel- technieken aan te bieden voor jong en oud. Bij- en nascholing heeft ze o.a. gevolgd op de volgende gebieden: rontgen en MRI diagnostiek, orthomoleculaire voedingsleer, het behandelen van baby's, zwangerschapsklachten, artrose en hernia's. Voor die laatste klachten gebruikt ze de z.g. Cox-techniek.

20200713_183139.jpg

Chiropractie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich bezig houdt met diagnose, behandeling en preventie van stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Chiropractie Imbos is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie en
de Stichting Chiropractie Nederland (SCN registratie nr : 206). 


Bezoek voor meer informatie over chiropractie: www.nca.nl
hier vindt u ook informatie over de klachten- en geschillenregeling.

Hoe gaan wij om met uw privacy gegevens?

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij (digitaal) op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord doordat u uw zorg door onze praktijk laat uitvoeren.

   Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

 • Uw persoongegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.

 • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden door als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis  van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.

 • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

 • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek.

 • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.

 • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.

 • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)

 • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

 • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoongegevens.

 • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.

 • Al het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen. 

bottom of page